fbpx

Termeni si conditii

Aler Campers este un SRL a carui domeniu de activitate este de inchirieri autorulote, activitate oferita clientilor prin intermediul platformei alercampers.ro.
Prin accesarea platformei , sunteți de acord să vă supuneți condițiilor de furnizare a serviciului, tuturor legilor și reglementărilor și acceptați că sunteți responsabil pentru conformarea cu orice legi locale aplicabile.

Aler Campers colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul Clientului pentru a asigura un flow-ul corect al procesului de facturare, pentru rezolvarea problemelor de orice natura referitoarea la un contract, pentru transmiterea de oferte in format electronic, pentru contactarea clientului in legatura cu serviciul achizitionat si pentru statistici.
Prin crearea unei cereri de oferta, fiecare client isi exprima consimtamantul ca Aler Campers sa colecteze si sa administreze datele furnizate, in conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor si libera circulatie a acestora.

Orice client are dreptul de a obtine confirmarea ca datele sale sunt sau nu prelucrate si poate cere ca acestea sa fie actualizare sau sterse.

Aler Campers poate revizui termenii privind furnizarea serviciului în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să vă supuneți versiunii actuale a acestor termeni de furnizare a serviciului.

Rezervă