fbpx

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la preluarea si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Aler Campers are obligatia de a administra in conditii de siguranta deplina si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor
Pentru a putea desfasura activitatea principala, adica inchirierea de autorulote, avem nevoie de nume, adresa de facturare, email si un numar de telefon valid. Aceste informatii sunt utilizate exclusiv pentru facturare si informare in legatura cu vacanta dumneavoastra. Pot aparea situatii in care vom fi nevoiti sa va contactam pentru solicitarea de informatii suplimentare in cazul in care nu avem toate datele necesare pentru intocmirea contractului de inchiriere sau pentru facturare. La momentul acestor solicitari vom incerca sa va informam cu privire la motivul solicitarii si cum intentionam sa le utilizam.
Pentru a putea finaliza procesul de inchiriere al autorulotelor, sunteti obligat sa ne furnizati minimum de date necesare. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre un operator.
De asemenea, daca doriti sa primiti informatii legate de ofertele noastre, acordul dumneavoastra explicit este necesar.
Conform Legii nr. 677/2001, toate datele puse la dispozitie de dumneavoastra vor fi confidentiale si beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul legal sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea lor.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Aler Campers colaboreaza cu firma de contabilitate Star Expert Office, care va prelucra datele din facturi.
În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
Datele personale sunt pastrate in cazul in care doriti sa primiti informatii legate de ofertele noastre. Aveti posibilitatea de a renunta la acest serviciu, caz in care datele dumneavoastra vor fi sterse. Datele din facturi vor fi pastrate, situatie impusa de legislatia in vigoare si de interesele noastre legitime.

Politica Anti-Spam
Accesarea site-ului nostru este gratuita si nu necesita inregistrarea unui cont, furnizarea unei adrese de e-mail sau alte date suplimentare pentru simpla navigare. Toate datele preluate in vederea desfasurarii activitatilor de inchiriere vor ramane confidentiale. Nu incurajam spam-ul si nu vom face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora.
Aler Campers garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Toate aceste date vor fi utilizate doar cu acordul explicit al clientului, in conformitate cu politica Anti-Spam, Termenii si Conditiile de Utilizare, fara a implica obligativitate din partea utilizatorilor, acestia putand refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
Mai multe informatii privind confidentialitate datelor pot fi regasite pe pagina „Termeni si conditii”. Va recomandam sa consultati si „Politica de Utilizare a Cookie-urilor” pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu modul de operare al acestora si cadrul legislativ.

Rezervă