fbpx

Închiriază autorulote din gama noastră.

Alege modelul care se ți se potrivește mai bine.

Agile

2 persoane


Cum ar fi să ai o vacanță altfel?


Schimbă modul în care călătorești și pregătește-te să trăiești experiențe diferite. Închiriază o autorulotă modernă, model 2020, ia-i pe cei dragi alături de tine și pornește într-o călătorie de neuitat. Vino doar cu bagajul și de restul ne ocupăm noi.

Primirea și predarea autorulotelor se face în Cluj-Napoca.

Fă-ți vacanță cu noi!


 • Autorulote noi
 • RCA, CASCO asigurate
 • Asistență 24/7
 • Fără limita de km
 • Veselă, lenjerie, prosoape
 • Set de camping inclus
 • Suport de biciclete

Întrebări frecvente

1Ce tip de permis este necesar pentru conducerea autorulotelor?
Autorulotele sunt sub 3.5 tone și se conduc cu permis categoria B. Vârstă minimă a șoferului este 25 ani, iar experiență la volan să fie de minim 5 ani.
2Ce este autorulota?
Autorulota este un mijloc de transport care servește și că spațiu de locuit. Are la dispoziție 6 locuri pe scaune, 6 locuri de dormit, bucătărie, baie, spații de depozitare, apă caldă și căldură, sistem de conectare la rețea electrică, aer condiționat, spațiu depozitare și transport biciclete, panouri solare 140 W cablu de alimentare 220W, rezervor de apă reziduală, rezervor apă curate, marchiza. De asemenea este echipată de iarnă și poate fi folosită în modul on/off camping.
3Care este viteza de deplasare cu autorulota?
Nu există o limita specială de viteză. Este recomandat că viteză să fie 80km/h pe drumurile naționale și 100-110km/h pe autostrada. În cazul drumurilor în curbe, este indicată o viteză cu 10km mai mică decât indicatorul de viteză de pe drum.
4Câte persoane pot conduce autorulota?
Poate fi condusă de orice persoană cu vârstă minimă de 25 de ani, care deține permis de conducere categoria B. Nu există o restricție la numărul de șoferi, dar este necesar un minim de experiență.
5Unde poate fi parcată autorulota?
Autorulota poate fi parcată oriunde, în locurile de parcare legale. Trebuie să țineți cont că nu puteți folosi autorulota ca în spațiile special amenajate pentru campare, riscând să fiți amendați. (ex deschiderea marchizei, folosirea echipamentului de camping).
6Unde se poate face alimentarea autorulotei?
Alimentarea cu apă, deversarea apelor uzate și golirea casetei de toaletă se face de obicei în campinguri unde sunt spații special amenajate. În afară României, există astfel de spații și în benzinării. Din păcate în România, golirea apei uzate se poate face în rețeaua de canalizare, iar alimentarea cu apă în benzinării.
7Unde se poate campa cu autorulota?
Se poate campa în orice camping, parcări legale sau în natură. Dacă alegeți să parcati în natură, trebuie să fiți sigur că nu campati pe proprietate privată, rezervație naturală, teren cu problem și să păstrați locul curat (să nu deversați apele uzate sau casetă de toaletă).
8Ce faceți în caz că aveți o problema/defecțiune?
Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe WhatsApp. Vom găsi împreună soluția, în cel mai scurt timp.
9Există limita de km?
Nu, dar vă recomandăm să nu conduceți mai mult de 500km pe zi, fiind destul de obositor.
10Există asigurare?
Da, avem asigurare RCA și Casco valabilă peste tot în Europa.
11Se percepe garanție?
La închirierea autorulotei, se reține o garanție de 500 de euro, care va fi returnată integral la returnarea acesteia, dacă se află în aceeași stare în care a fost preluată. În caz de accident sau alte pagube, vor fi reținute costurile reparației sau franciză CASCO.
12Cum trebuie să procedați dacă vreți să închiriați o autorulotă?
Puteți completă formularul de contact online sau ne puteți trimite un mail la hello@alercampers.ro. Dacă perioada dorită de închiriere este disponibilă, vom întocmi un contract și veți achita un avans de 30%. Diferența de plata de 70% se va efectua cu 30 de zile înainte de preluare. Dacă perioada de preluare este mai mică de 30 de zile, se achită integral în momentul rezervării. Acceptăm și vouchere de vacanță.
13Ce implică anularea unei rezervări?
Anularea rezervării este posibilă cu informarea în scris, în prealabil și în următoarele condiții:
• În caz de neplata în termen a avansului de 30% (5 zile de la confirmarea rezervării)
• În caz de neplata în termen a diferenței de 70% (30 zile înainte de prima zi de închiriere).

În cazul anulării cu mai mult de 30 zile înainte de preluare, nu se percepe nici o penalitate. În cazul anulării cu 15-29 zile înainte de preluare, se percepe o penalitate de 30%. Pentru anulările intervenite în intervalul 01-14 zile, se percepe o penalitate de 75%.

În cazuri excepționale penalitățile de mai sus pot fi diminuate. Acestea pot fi închirierea posibilă a aceleiași perioade către alt client, mutarea rezervării, motive de ordin personal deosebite și dovedite.

Având în vedere situația actuală generată de virusul SARS-Cov2, nu se vor percepe penalități, ci plata va fi transformată în voucher valabil până la 31.12.2022.

Contactează-ne!


Suntem aici pentru tine. Pentru orice întrebare sau nelămurire, apelează la noi cu încredere!

  Alege perioada

  -

  Sunt de acord cutermenii si conditiile site-ului

  Ne poți trimite un mesaj aici

  Rezervă